Kattoremontti & Kattotyöt Nurmes

Kattoremontti ja muut kattotyöt Nurmeksessa on helppo hoitaa kuntoon: ota yhteyttä avaimet käteen -palvelua tarjoavaan Kattokorjaus-palveluun, niin katto on tuossa tuokiossa uusittu (tai korjattu, huollettu tai varusteltu). Huopakattoihin ja palahuopakattoihin liittyvät työt ovat meille erityisen mieluisia, mutta saat tasokasta palvelua myös tiilikatto- ja peltikattotöissä sekä erilaisissa peltisepäntöissä. Tarjousta tarvitsemistasi kattotöistä tullaan laskemaan paikan päälle, sillä näin voimme ottaa huomioon katon kunnon kokonaisuudessaan, ja tarjota mahdollisesti tarvittavia lisätöitä.

Meiltä kuulet tavoista jatkaa kattosi elinkaarta niin, että kattoremonttia tarvitaan mahdollisimman harvoin. Tilaa meiltä katon kuntotarkastukset, niin olet aina kärryillä siitä, pitääkö katto maalata, onko katolla huonokuntoisia ja pikaisesti uusittavia kattoikkunoita, tai olisiko räystäiden tuuletusaukkoihin syytä asentaa lintuverkot.

Kattokorjaus-palvelun tekemistä kattotöistä saa kotitalousvähennystä, jos kyseessä on omakotitalon tai kesämökin katto. Myös rahoitus löytyy kotisivujemme kautta. Palvelemme luotettavasti myös taloyhtiöitä, joten ota yhteyttä myös kerrostalon tai rivitalon kattourakoiden tiimoilta. Kattokorjaus-palvelu on aina valmiina palvelemaan sinua myös Juuassa, Lieksassa, Kuhmossa, Sotkamossa, Valtimolla sekä Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmeksessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmeksessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmeksen alueella!