Kattohuolto Nousiainen

Taloyhtiön ja yksityisasiakkaan katon huolto Nousiaisissa on edessä puolen vuoden välein joka vuosi. Tällainen kattohuolto pitää sisällään katon kunnon tarkastuksen, katon puhdistuksen ja roskien poiston ränneistä. Kuntotarkastuksen perusteella omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin voidaan puuttua ajoissa. Jos tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto tai huopakatto puhdistetaan näin usein, pysyy katto paremmassa kunnossa: roskainen katto olisi alttiimpi ruostumaan tai sammaloitumaan. Roskainen katto myös kuivuisi hitaammin, ja pitkään jatkuva kosteus haurastuttaa katon rakenteita. Entä rännien puhdistus? Sillä taataan sadevesijärjestelmän vetäminen kaikissa olosuhteissa. Jos ränniin jää roskia (niitä kertyy räystäskouruihin lähes väistämättä), se voi mennä tukkoon ja vuotaa yli. Talven tullen roskainen ränni, missä on seisovaa vettä, jäätyy umpeen.

Kun katon kevät- ja syyshuolloista pidetään kiinni, tarvitaan muita kattohuoltoja huomattavasti vähemmän. Niitä ovat esimerkiksi sammaleenpoisto katolta tai kattopesu. Tiilikattojen ja huopakattojen huolto-ohjelmaan kuuluu lisäksi katon pinnoitus, kun taas peltikatot kaipaavat huoltomaalausta. Riippuu talvesta, tarvitaanko lumenpudotuksia. Mitä kattohuoltoja tarvitsetkaan, tilaa ne Kattokorjaus-palvelulta niin Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa kuin Turussakin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nousiaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nousiaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nousiaisten alueella!