Kattoremontti Nousiainen

Sekä kattoremontti että kaikki muutkin kattotyöt Nousiaisissa kannattaa teettää hyvissä ajoin, jotta niiden kustannukset pysyisivät kurissa. Oikea aika kattoremontin, kattohuoltojen tai katon korjaamisen teettämiseen selviää asioimalla Kattokorjaus-palvelun kanssa. Tiilikatto, huopakatto ja peltikatto kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa. Teetä se meillä, niin samalla tehty kattotarkastus kertoo, tarvitaanko joitain muitakin kattotöitä, kuten vuotavan kattoikkunan uusimista, lintuverkkojen asentamista tai kattoreikien paikkauksia. Jos omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto on jo aika uusia, saat siitä hyvän tarjouksen. Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto on hyvä uusia sen ollessa vielä tiivis, jotta katon alla olevien rakenteiden korjaaminen tai uusiminen ei nostaisi kattosaneerauksen hintaa. Joka tapauksessa kattoremontin(kin) hinta on aina varsin kohtuullinen, kun asioit kanssamme. Tarvittaessa saat kattourakoille rahoituksen meidän kotisivujemme kautta, ja Verohallinnon verkkosivujen kautta pääset hakemaan urakasta kotitalousvähennystä.

Kattokorjaus-palvelulla on timanttiset otteet kaikilla katoilla, mutta erityisesti olemme niittäneet mainetta huopakattotöiden erikoisosaajana. Kauttamme tavoitat myös kattopeltisepät, joilta voit tilata uuden konesaumakaton asennuksen tai mitä vain peltisepäntöitä. Nousiaisten lisäksi palvelemme myös Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nousiaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nousiaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nousiaisten alueella!