Kattoremontti Nakkila

Olipa kyseessä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoremontti tai muu kattotyöt Nakkilassa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja pyydä tarjous siitä meiltä. Me palvelemme nopeasti ja ensiluokkaisella ammattitaidolla myös isoimpia taloyhtiöitä. Pitkän kokemuksemme ansiosta myös haastavimmat kattotyöt onnistuvat upeasti, kuten esimerkiksi sellainen kattoremontti, minkä yhteydessä todella loivasta huopakatosta tehdään kaltevampi, tai minkä aikana tiilikattoa korotetaan. Ehkä peltikatto on vuotanut katon alle, ja katon uusimiseen liittyy laho- ja homevaurioiden korjailua? Kattokorjaus-palvelu hoitaa hommat kuntoon silloinkin.

Meillä on erityinen into erilaisiin huopakattotöihin, mutta kauttamme saa laadukasta palvelua kaikenlaisille katoille. Yksityisasiakas saa peltisepäntöistä, kattoikkunan uusimisesta, kattovuodon korjaamisesta tai esimerkiksi lintuverkkojen asentamisesta kotitalousvähennystä, ja kaikkiin kattotöihin löytyy verkkosivujemme kautta myös rahoitus. 

Helppoa ja yksinkertaista – sellaista on asiointi Kattokorjaus-palvelun kokeneiden kattoammattilaisten kanssa. Nakkilan lisäksi toimimme myös Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Ota yhteyttä, niin saat kuulla, miten sinun kattosi kuntoa voidaan tukea niin, että se kestää mahdollisimman pitkään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nakkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nakkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nakkilan alueella!