Kattohuolto Nakkila

Tiesitkö, että kattohuoltoja Nakkilassa tarvitaan jopa puolen vuoden välein? Tämä voi kuulostaa paljolta, mutta vain säännöllisesti tehdyt kattohuollot pidentävät taloyhtiön tai oman katon ikää. Samalla vähenevät katon korjaustarpeet, sillä siisti, sammaleeton ja ruosteeton katto pysyy paremmin tiiviinä. Katon puolivuosittaiset huollot eivät ole mitään kovin vaikeita tai kalliita toteuttaa, vaan katon kevät- ja syyshuolloissa on kyse katon puhdistamisesta. Samalla, kun puhdistamme huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton, puhdistamme sadevesikourut ja teemme koko katon kuntotarkastuksen. Kuntotarkastuksen avulla osaamme tarjota mahdollisesti tarvittavia katon korjauksia tai muita kattohuoltoja, joilla katon rasituksensietokykyä voidaan entisestäänkin parantaa. 

Muita kattohuoltoja, joita voitte tilata meiltä Nakkilassa, Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa, ovat esimerkiksi kattomaalaukset ja lumenpudotukset. Peltikatto ei ruostu, kun se huoltomaalataan aina tarpeen tullen. Tiilikatto ja huopakatto pinnoitetaan kerran, mutta sammaleentuhokäsittelyä ne saattavat tarvita huomattavasti useamminkin. Jos omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katolla on uhkaavan paljon lunta, ota yhteyttä, niin tulemme pudottamaan sen hallitusti alas.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nakkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nakkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nakkilan alueella!