Vesikourujen puhdistus Naantali – joko rännit huhuilevat puhdistuksen perään?

Naantalilainen, milloin vesikourujen puhdistus on tehty viimeksi? Jos aikaa on kulunut puolisen vuotta tai yli, on syytä antaa kouruihin kertyneelle bioroskalle lähtöpassit.

Mikäli sadevesijärjestelmän haluaa palvelevan mahdollisimman pitkään ja tehokkaasti, on vesikourujen puhdistus Naantalissa paras tehdä joka kevät ja syksy. Samalla kannattaa puhdistaa katto, jotta uusia roskia ei valuisi sieltä rännien täytteeksi.

Ellet kuitenkaan halua käyttää rännien puhdistukseen omaa vapaa-aikaasi, tilaa työ katonkorjauspalvelumme kautta. Meiltä löytyvät mestaritason tekijät myös katon puhdistukseen. Pitkällä kokemuksella hoidamme hommat puolestasi ripeästi ja ammattitaitoisesti!

Jos totta puhutaan, ei rännien puhdistus itse olekaan erityisen hyvin käytettyä vapaa-aikaa. On fiksua teettää työt ammattilaisella, sillä puhdistustulos parempi, eikä tapaturmiakaan pääse sattumaan.

Tilatessasi työt katonkorjauspalvelustamme, saat samalla veloituksettoman arvion katon ja sadevesijärjestelmän yleisestä terveydentilasta. Havaitsemamme oireet tuomme tietenkin tietoosi ja annamme halutessasi hyvän tarjouksen suosittelemistamme troopeista.

Kun ulkoistat kattotyöt meille, pääset hyödyntämään myös kotitalousvähennyksen. Rännien puhdistuskin on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Ota siis yhteyttä ja tilaa rännien puhdistus ja muut kattotyöt Naantalissa kattopalvelustamme! Palvelemme mielellämme myös Naantalin lähialueiden asukkaita Paraisista Maskuun, Raisiosta Turkuun ja Taivassaloon.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Naantalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Naantalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Naantalin alueella!

Rännien puhdistuspalvelut Naantalissa myös vapaa-ajanasukkaille

Kattopalvelustamme saat rännien puhdistustyöt osoitteeseen kuin osoitteeseen Naantalissa ja lähialueilla. Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme takaa ensiluokkaisen puhdistustuloksen kaikissa kohteissa.

Esimerkiksi omakotitalon vesikourujen puhdistus on meille helppo ja nopea rutiinihomma. Samalla puhdistamme mielellämme piharakennusten, kuten autotallin tai varaston vesikourut.

Käytettävissämme on kalustoa ja varusteita, joiden avulla vesikourujen puhdistus käy käden käänteessä jopa monikerroksisessa kohteessa. Yleensä teemme työt katolta käsin, mutta tarpeen vaatiessa voimme nousta räystäälle myös henkilönostimella tai nostokorilla. Esimerkiksi kerrostalon tai huvilan vesikourujen puhdistus ei siis tuota meille ongelmia.

Koska Naantali on suosittu mökkikunta, tietenkin palvelemme myös Naantalin mökkiläisiä ja muita vapaa-ajan asukkaita erittäin mielellämme. Tarvittaessa matkaamme avuksesi jopa saarikohteeseen!

Jos annat luvan, voimme käväistä poistamassa roskat ränneistä poissa ollessasikin. Näin ollen esimerkiksi kesämökin vesikourujen puhdistusta varten ei tarvitse körötellä mökille, jos parempaakin tekemistä olisi mielessä.

Älä siis epäröi kääntyä meidän puoleemme, kun vesikourujen puhdistus Naantalissa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista. Tarjouksen pyytäminen vie vain muutaman minuutin arvokasta aikaasi!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – näin selätät tiukatkin tukokset!

Vesikourujen puhdistus on helppo nakki verrattuna tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukseen. Avullamme jopa tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus sujuu kuitenkin helposti kuin heinän teko!

Olipa tukos sitten bioroskaa, jäätä, lasten lelu, tennis- tai sählypallo tai vaikkapa iloinen sekamelska kaikkea mahdollista, lupaamme avata tukoksen nopeasti ja jälkiä jättämättä. Jäätukoksia varten takakontistamme löytyy höyrytyslaite, jonka avulla voimme sulattaa jäät kätevästi ja hellävaraisesti niin sadevesijärjestelmästä, räystäältä kuin katoltakin.

Kun sadevesijärjestelmä vetää hyvin, eivät katolta valuvat vuolaatkaan vesimassat aiheuta ongelmia. Tukoksista seuraa helposti esimerkiksi hometta, lahovaurioita, rapisevaa rappausta ja jopa kattovuotoja.

Sadevesijärjestelmän vetovoimasta on syytä olla varma erityisesti siinä tapauksessa, että katon muoto on tasainen. Tasakatolla niinkin pieni juttu kuin tukossa oleva sadevesijärjestelmä voi poikia kosteusvaurion ällistyttävän nopeasti.

Meidän apuumme voit joka tapauksessa turvautua huolettomin mielin aina, kun kaipaat apua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen tai mihin tahansa muihin kattotöihin Naantalin suunnalla. Kattopalvelustamme rahoilleen saa tunnetusti mitä parasta vastinetta!

Hinnat laskemme aina kohdekohtaisesti, mutta hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen. Tarvittaessa voit silti maksaa laskumme myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.