Kattohuolto Naantali

Säännölliset katon huollot Naantalissa pidentävät katon ikää ja vähentävät sen korjaustarpeita, mutta nyt saattaa herätä kysymys siitä, mikä on tarpeeksi säännöllistä katon huoltoa. Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus sekä roskien poisto sadevesikouruista on kattohuolto, mitä tarvitaan niinkin usein kuin puolen vuoden välein. Samalla kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien katot on syytä tarkastaa läpikotaisin. Puolivuosittain tehty kattotarkastus paljastaa ajoissa kaikki katon korjaustarpeet, ja kertoo myös siitä, jos katto tarvitsee joitain muita kattohuoltoja.

Muita kattohuoltoja ovat muun muassa sammaleenpoisto katolta, kattoturvatuotteiden huolto, peltikaton maalaus ja tiili- tai huopakaton pinnoitus. Uusi katto ei tarvitse sammaleenpoistoa tai maalaamista, mutta vanhemmiten tiili- ja huopakatot voivat tarvita perusteellisempaa puhdistamista (eli kemiallista sammaleenpoistoa) 5–10 vuoden välein. Katon pinnoitus vähentää sammaloitumista. Riippuu paljon ympäristöolosuhteista, miten usein peltikatto on maalattava. Yleensä se tehdään pari kertaa katon elinkaaren aikana. Teemme myös lumenpudotukset Naantalissa ja sen ympäristössä – mehän palvelemme niin Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa kuin Turussakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Naantalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Naantalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Naantalin alueella!