Kattohuolto Mynämäki

Jokaisen talon katto, myös taloyhtiön katto, tarvitsee kattohuoltoa Mynämäellä pari kertaa vuodessa. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoa ei kuitenkaan tarvitse pestä tai maalata näin usein. Katon puolivuosittainen huolto on paljon helpompi ja nopeampi suorittaa, sillä se koostuu katon tarkastuksesta ja puhdistuksesta sekä rännien puhdistamisesta. Peltikatot, tiilikatot, huopakatot ja palahuopakatot puhdistetaan joko harjaamalla tai ilmapuhaltamalla. Näin puiden lehdet, katupöly ja muut epäpuhtaudet eivät ala rasittaa katon kuntoa. Jos katolla on roskia, pysyy katto pidempiä aikoja kosteana, ja sen takia esimerkiksi katon sammaleenpoistoa tarvitaan normaalia enemmän.

Toisinaan katot toki on pestävä ja maalattava, tai – tiilikattojen ja huopakattojen tapauksessa – suojapinnoitettava. Joinain talvina saatatte tarvita lumenpudotusta tai jään poistoa katolta. Muistakaa silloinkin Kattokorjaus-palvelu, joka tekee ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla kaikki kattohuollot niin Mynämäellä kuin Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa sekä Vehmaalla. On aina parempi teettää katonhuolto kuin ottaa riski siitä, että jotain menee rikki. Varsinkin vanhojen kattojen huoltamisen kanssa on oltava tarkkana.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mynämäessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mynämäessä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mynämäen alueella!