Kattoremontti Mynämäki

Kattokorjaus-palvelu on jo osoittanut kyntensä kattoalalla, joten luota kokeneeseen ja ammattitaitoiseen kattofirmaan, ja tilaa meiltä kattoremontit ja muut kattotyöt Mynämäellä. Palvelemme ilomielin niin taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaita, jotka saavat kattotöistämme verovähennystä (eli kotitalousvähennystä). Rahoituskin järjestyy kotisivujemme kautta, joten jopa isot kattotyöt – kuten katon uusiminen – onnistuvat ketterästi. Mynämäen lisäksi palvelemme myös Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa sekä Vehmaalla.

Kattoremontti tarkoittaa uutta kattoa, mikä kestää taas vuosikymmeniä. Jos kerrostaloon tai rivitaloon asennetaan huopakatto, suojaa se rakennusta jopa 40 vuotta. Meidän bitumikattoammattilaisemme osaavat kertoa tarkoin kaikista kattohuolloista ja muista kattotöistä, joiden avulla katto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään. Omakotitalon tiilikatto kestää oikein huollettuna peräti 70 vuotta, ja kesämökin peltikattokin puoli vuosisataa.

Emme vain pura ja uusi kattoa, vaan teemme kaikki muutkin samalla tarvittavat kattotyöt aina kattoturvatuotteiden ja kattoikkunoiden uusimiseen asti. Kattoturvatuotteet voi tilata meiltä myös peltisepäntyönä, ja peltiseppää tarvitaan myös kattoikkunaa pellittämään. Lintuverkkojen asentaminen on yksi viimeisimmistä työvaiheista ennen lopputarkastusta ja -siivousta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mynämäessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mynämäessä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mynämäen alueella!