Kattoremontti Miehikkälä 

Kattokorjaus-palvelu on omimmillaan kattoremonteissa ja kaikissa muissa kattotöissä Miehikkälässä. Ota meihin yhteyttä niin taloyhtiön kuin omankin rakennuksesi kattoremontin, kattohuollon tai jonkin muun kattotyön tiimoilta! Erityisen paljon pidämme huopakatoista, mutta teemme huolella ja korkealla laadulla myös kaikki peltikatto- ja tiilikattotyöt aina katon harjaamisesta katon uusimiseen asti. Omakotitalon tai kesämökin omistajan kannattaa muistaa, että kattotöistämme pystyy hakemaan kotitalousvähennystä.

Olipa kyseessä rintamamiestalon, kerrostalon tai vaikka rivitalon kattourakka, teemme sen täyden palvelun pakettina. Urakkahintaa tullaan laskemaan paikan päälle. Arviointikäynti selvittää myös sen, miten kattoremontti tai jokin muu kattotyö kannattaa toteuttaa, ja mitä kaikki lisätöitä siihen kannattaa yhdistää – niitä voivat olla vaikka lintuverkkojen asentaminen, piipun pellittäminen ja muut peltisepäntyöt tai kattoikkunoiden uusiminen. Joissain tapauksissa kattoremontti voidaan korvata tekemällä osittainen kattoremontti – tämäkin selviää paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen aikana. Ota yhteyttä tasokkaiden, mutta kohtuuhintaisten kattotöiden tiimoilta myös Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä sekä Virolahdella! Kattosi on aina yhtä hyvissä käsissä, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Miehikkälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Miehikkälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Miehikkälän alueella!