Kattoremontti Merikarvia

Kattoremontit ja muut kattotyöt Merikarvialla ovat jotain, missä Kattokorjaus-palvelu on omimmillaan. Kun tarvitset kattoremonttia, kattohuoltoa tai jotain muuta kattotyötä, ota yhteyttä meihin. Palvelemme myös kaikkia taloyhtiöitä Merikarvialla ja sen ympäristössä, eli Isojoella, Kristiinankaupungissa, Pomarkussa, Porissa ja Siikaisissa. Kerromme sinulle mielellämme lisää tiilikatoista, peltikatoista ja – etenkin – huopakatoista, niiden tarvitsemista kattohuolloista ja muista kattotöistä sekä tavoista lykätä kattoremonttia mahdollisimman kauas. Yksityisasiakkaalle vinkkaamme mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen sekä kotisivujemme kautta helposti haettavissa olevasta rahoituksesta.

Katon uusiminen voidaan tehdä kahdella tavalla, eli hyvin ja huonosti. Kuin asioit kanssamme, saat aina yhtä hyvin tehdyn kattoremontin – myös silloin, kun tehdään vain osittainen kattoremontti, tai silloin, kun kattosaneerauksen yhteydessä korotetaan kattoa. Teemme kattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Tutkimme jo ennen tarjouksen antamista, mitä kaikkea omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto tarvitsee. Laskemme sitten urakasta kiinteän tarjouksen, missä on huomioitu niin lintuverkkojen asentaminen, peltisepäntyöt kuin vaikkapa vanhojen kattoikkunoiden uusiminen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Merikarvialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Merikarvialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Merikarvian alueella!