Kattohuolto Merikarvia

Joitain kattohuoltoja Merikarvialla tarvitaan vain kerran katon elinkaaren aikana. Esimerkiksi rivitalon tai kerrostalon huopakaton pinnoitus on juuri tällainen katon huolto. Jos omakotitalossa tai kesämökissä on peltikatto, kannattaa se maalata heti, kun vanha pinnoite ei enää riitä suojaamaan kattoa ruosteelta. Myös taloyhtiöiden peltikatot pitää huoltomaalata – tiheimmillään kymmenen vuoden välein. Peltikatossa saattaa kuitenkin olla niin hyvä pinnoite, että ensimmäinen huoltomaalaus on edessä vasta 25 vuoden päästä katon asentamisesta tai kattoremontista.

Joitain kattohuoltoja tarvitaan vielä useammin. Niitä ovat katon puhdistaminen ja roskien poisto räystäskouruista tai muusta sadevesijärjestelmästä. Sekä tiilikatto, peltikatto, huopakatto että palahuopakatto kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa, ja samalla siivotaan myös sadevesijärjestelmä. Vanhemmilla katoilla saattaa esiintyä sammaleita katon harjaamisesta huolimatta – tilaa silloin sammaleenpoisto.

Kattohuoltovalikoimaamme  kuuluvat myös talviset kattohuollot, kuten lumen pudottaminen katolta tai jään poisto katolta ja ränneistä. Mitä kattohuoltoa tarvitsetkaan, muista luotettava, palvelualtis ja aina yhtä ammattitaitoinen Kattokorjaus-palvelu – Merikarvian lisäksi myös Isojoella, Kristiinankaupungissa, Pomarkussa, Porissa ja Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Merikarvialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Merikarvialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Merikarvian alueella!