Kattohuolto Marttila

Rännien puhdistus ja katon puhdistus (esimerkiksi katon harjaus) ovat puolen vuoden välein tarvittuja kattohuoltoja Marttilassa. Kun ränneistä ja katolta poistetaan kaikki roskat, pitenee niiden molempien käyttöaika. Samalla vähennetään erilaisia ruosteesta, kasvustoista ja jäästä johtuvia ongelmia.

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton perusteellisempi puhdistus tarkoittaa joko kattopesua tai sammaleenpoistoa. Sammaleenpoisto hoidetaan sammaleentuhoaineella, minkä käyttäminen ei vaurioita edes taloyhtiön tai pientalon herkkää huopakattoa. Jatkossa vanha katto sammaloituu vähemmän, jos se pinnoitetaan. Peltikatto ei sammaloidu, mutta se alkaa ruostua joutuessaan tekemisiin kosteuden kanssa. Siksi peltikatot kannattaa huoltomaalata.

Teemme kaikki kerrostalon, omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi kesämökin kattohuollot niin Marttilassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä kuin Salossakin. Näin ollen saat kauttamme myös lumenpudotukset ja jäänsulatukset. Lumenpudotus tehdään rakenteita rikkomatta ja pitäen tarkasti huoli kaikkien osapuolten turvallisuudesta. Jos katolla tai sadevesijärjestelmässä on jäätä, poistamme sen kuumalla vesihöyryllä, mikä sulattaa kaiken jään suorastaan silmänräpäyksessä – paljon parempi keino kuin vaikkapa jäiden hakkaaminen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Marttilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Marttilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Marttilan alueella!