Kattoremontti & Kattotyöt Marttila

Kattoremontit ja kattotyöt Marttilassa eivät saisi jäädä väliin, vaan ne tulisi teettää ajallaan. Kattohuollot ja muut kattotyöt siirtävät kattoremonttia eteenpäin, ja näin taloyhtiö tai yksityisasiakas säästää rahaa. Esimerkiksi huopakatto kestää pidempään, kun se puhdistetaan säännöllisesti ja pinnoitetaan kertaalleen. Tunnemme huopakatot hyvin läheisesti, joten kysy meiltä mitä vain huopakattohuoltoihin tai katon uusimiseen liittyvää! Tiilikaton elinkaarta pidentää se, ettei sitä päästetä sammaloitumaan. Peltikatto antaa parastaan, kun ruostetta torjutaan paikka- ja huoltomaalauksien avulla. Saat kauttamme myös tasokkaat tiili- ja peltikattotyöt sekä peltisepäntyöt.

Kun omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katto on aika uusia, ota silloinkin yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja pyydä tarjous kattosaneerauksesta. Kattoremontin yhteydessä kattoa voidaan korottaa. Samalla kertaa voimme uusia kattoikkunat, asentaa lintuverkot tai aurinkopaneelit tai vaikka tehdä rakennuksesta energiatehokkaamman tuomalla katon alle lisää eristeitä. Yksityisasiakas saa kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja löytyypä verkkosivujemme kautta kaikille kattourakoille sopiva rahoituskin. Toimimme Marttilan naapurikunnissakin, eli Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä ja Salossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Marttilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Marttilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Marttilan alueella!