Kattoremontti & Kattotyöt Luumäki

Kattokorjaus-palvelun pitkä kokemus ja vuosien varrella huippuunsa hioutunut asiantuntemus saavat kaikki kattoremontit ja muut kattotyöt Luumäellä onnistumaan mitä parhaimmalla tavalla. Valitse paras kattopalvelu kaikkiin kesämökin, kerrostalon, rivitalon tai omakotitalon kattotöihin, ja pyydä tarjous kattoremontista, kattoikkunoiden uusimisesta, kattohuollosta tai vaikka lintuverkkojen asentamisesta meiltä! Taloyhtiön osakkaat arvostavat sujuvasti ja ripeäotteisesti edistyviä kattotöitä sekä hyvää hinta-laatusuhteita. Yksityisasiakas ilahtuu lisäksi mahdollisuudesta hakea sekä kotitalousvähennystä että rahoitusta. Joustavaa remonttilainaa voi hakea kotisivujemme kautta.

Kun katto on uusittu ja viimeistelty peltisepäntöillä, kerromme, miten sen saa kestämään mahdollisimman kauan. Huopakatot ovat meille erityisen tuttuja, joten osaamme vinkata kaikista huolloista ja muista kattotöistä, joilla bitumikatto saadaan kestämään jopa 40 vuotta. Peltikattojenkin erityispiirteet ovat meillä hyvin tiedossa, ja kerromme mielellämme, miten se kestää puoli vuosisataa. Tiilikatto kestää kaikista pidempään hyvässä huollossa, eli peräti 70 vuotta. Ota meidät kumppaniksesi kaikkiin kattourakoihin myös Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luumäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luumäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luumäen alueella!