Kattohuolto Luumäki

Kaikkien kattojen asiantuntija Kattokorjaus-palvelu tekee kaikenlaiset kattohuollot Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä sekä Savitaipaleella. Ota yhteyttä niin omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen kuin kesämökkienkin kattohuoltojen tiimoilta. Ota yhteyttä myös silloin, vaikka et tietäisi, miten taloyhtiön tai oman rakennuksesi kattoa pitäisi huoltaa. Neuvomme mielellämme, onhan meidän toimintamme päämäärä saada asiakkaiden katot kestämään mahdollisimman pitkään (ja mahdollisimman hyvässä kunnossa). Kun olemme tutkineet katon, osaamme tarjota sille sopivimpia kattohuoltoja, esimerkiksi sammaleenpoistoa tai kattomaalausta.

Yksi asia on varma: kaikki katot pitää puhdistaa kahdesti vuodessa. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus pitää katon hyvännäköisenä ja kaikin puolin hyväkuntoisena, sillä likaisissa ja kosteissa olosuhteissa viihtyvät sekä ruoste että sammalet. Lumetkin kannattaa katolta pudottaa, jotta katon rakenteet tai yksityiskohdat eivät vaurioituisi. Varsinkin tasakatolla olevan lumen määrää on syytä pitää silmällä.

Rännihuoltokin on tärkeä kattohuolto, sillä vain puhdas sadevesijärjestelmä auttaa ohjaamaan kattovedet riittävän kauas rakennuksen rakenteista. Rännit tulisi puhdistaa ja tarkastaa puolivuosittain, ja maalata 6–12 vuoden välein. Jos ränneihin kuitenkin syntyy jäätä, auttaa tekemämme höyrysulatus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luumäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luumäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luumäen alueella!