Kattohuolto Luhanka

Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki katon huollot Luhangassa, Hartolassa, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kuhmoisissa ja Sysmässä. Tarvitsitpa rännien puhdistusta ja huoltomaalausta tai lumenpudotusta taloyhtiön katolta, ota yhteyttä ja tilaa kattohuolto meiltä. Hyvät hinnat, luotettava palvelu ja aukoton ammattitaito ovat syitä, miksi omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katto kannattaa huollattaa Kattokorjaus-palvelulla.

Joitain kattohuoltoja tarvitaan useammin kuin toisia. Eniten tarvitaan sadevesikourujen ja katon puhdistusta, sillä huopakatto, tiilikatto, palahuopakatto ja peltikatto sadevesijärjestelmineen on puhdistettava joka kevät ja syksy. Sammaleenpoistoa tarvitaan tiili- tai huopakatolla ehkä 5–10 vuoden välein. Peltikaton kattomaalaus tehdään vain muutaman kerran sen perusteella, miten nopeasti vanha maalipinnoite kuluu. Tiilikatot ja huopakatot kannattaa kertaalleen pinnoittaa, jotta ne eivät rapautuisi ja sammaloituisi niin kovin.

Lumenpudotus ja jäänsulatus tilataan tarpeen mukaan. Etenkin tasakattojen omistajien kannattaa seurata sitä, tarvitseeko katolta pudottaa lunta. Jää voi rikkoa katon ja rännien saumat, aiheuttaa erilaisia kosteusvahinkoja sekä vaarantaa ohikulkijoiden turvallisuuden, kuten tilaa tarvittaessa myös jään ja jääpuikkojen poisto katolta. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luhangassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luhangassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luhangan alueella!