Kattoremontti & Kattotyöt Luhanka

Kun tarvitset kattoremonttia tai muita kattotöitä Luhangalla, valitse paras ja luota ne meidän asiantunteviin käsiimme. Kaikilla Kattokorjaus-palvelun ammattilaisilla on pitkä kokemus erilaisista huopakatto-, peltikatto- ja tiilikattotöistä. Meillä on paljon erityisesti huopakattojen ominaisuuksiin ja erityispiirteisiin perehtyneitä kattoammattilaisia, mutta tavoitat kauttamme myös kattopeltisepät, joilta tilata konesaumakaton asennuksen ja muut peltisepäntyöt. Lisäksi joukostamme löytyy tiilikatto- ja huopakattoammattilaisia, joten saat parasta palvelua jokaisen kesämökin, kerrostalon, omakotitalon ja rivitalon katolle. Luhangan lisäksi palvelemme esimerkiksi Hartolassa, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kuhmoisissa sekä Sysmässä.

Taloyhtiönkin katto kestää mahdollisimman pitkään, kun se huolletaan säännöllisesti ja sen kunto tarkastetaan tasaisin väliajoin siltä varalta, että vaikka kattoikkunat pitäisi uusia. Autamme kaikkia asiakkaitamme pitämään katon mahdollisimman pitkäikäisenä. Kun katto on viimein aika uusia, saat kattoremontin meiltä erityisen hyvällä hinnalla. Yksityisasiakas saa siitä kotitalousvähennystä, ja remonttilainaksi sopii verkkosivujemme kautta haettava rahoitus. Teemme kattoremontin alusta loppuun luotettavalla tavalla. Kaikki alkaa tarjouspyynnöstä ja alkutarkastuksesta, ja päättyy viimeisten yksityiskohtien (kuten lintuverkkojen) asentamiseen ja loppusiivoukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luhangassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luhangassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luhangan alueella!