Kattohuolto Loppi

Helpoin tapa saada oma tai taloyhtiön katto asiantuntevasti huollettua on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilata katon huollot Lopella meiltä. Meiltä saatte niin omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen kuin rivitalojenkin kaikki kattohuollot – katon materiaalista tai rakennuksen korkeudesta riippumatta. Nostinkoriauton avulla pääsemme puhdistamaan tai huoltamaan muutoin korkeidenkin rakennusten kattoja ja sadevesijärjestelmiä. Lopen lisäksi toimimme myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Vihdissä. Yksi yhteydenotto riittää! Soita tai laita verkkoviestiä, niin tulemme tekemään tarjouksen tarvitsemastasi kattohuollosta ja otamme kopin koko urakasta.

Miten kattoa tulee huoltaa? Kerromme tästä mielellämme lisää, kun pääsemme näkemään kattosi omin silmin. Se ainakin on varmaa, että huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto ja peltikatto tulee puhdistaa puolen vuoden välein. Myös rännit tai kattokaivot pitää puhdistaa joka kevät ja syksy. Jos katolla on runsaasti lunta, on aika tilata lumenpudotus.

Riippuu katteesta, koska se on pestävä tai käsiteltävä sammaleenpoistoaineella. Peltikatto tulee maalata ennen kuin se alkaa ruostua, mutta riippuu tilanteesta, tehdäänkö se 10 vaiko 25 vuoden välein. Lähes kaikki muut katot pinnoitetaan, mutta yleensä vain kerran. Asiantuntijamme osaa kertoa tarkemmin juuri sinun kattosi huolloista.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lopella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lopella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lopen alueella!