Kattoremontti & Kattotyöt Loimaa

Kattokorjaus-palvelulta saat vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joita kattoremontti tai muut kattotyöt Loimaalla saattavat herättää. Me tiedämme käytännössä kaiken huopakatoista, mutta tiilikatot ja peltikatot ovat aivan yhtä hyvissä käsissä, kun otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Katon uusiminen on melko hintavaa, joten varmasti haluat omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon kestävän mahdollisimman kauan – ota yhteyttä, niin kuulet, miten erilaiset kattotyöt pidentävät katon ikää ja lykkäävät kattoremonttia.

Kun taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto on aika uusia, saat meiltä parhaan tarjouksen katon purkamisesta ja vaihtamisesta avaimet käteen -pakettina. Kattosaneerauksen yhteydessä korjaamme kosteuden mahdollisesti vaurioittamat kattorakenteet, uusimme kattoikkunat ja huonokuntoiset kattoturvatuotteet, asennamme pieneläinesteet tai vaikka aurinkopaneelit ja tarvittaessa asennamme katon alle lisää eristeitä. Katto saa viimeistellyn ilmeen peltisepäntöillä, mutta jos kyse on konesaumakatosta, kattopeltisepät ovat mukana koko urakan ajan.

Kotitalousvähennystä ei kannata unohtaa hakea, ja verkkosivujemme kautta näppärästi haettavaan rahoitukseen kannattaa niin ikään tutustua. Palvelemme myös muualla kuin Loimaalla, esimerkiksi Huittisissa, Humppilassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä, Punkalaitumella, Pöytyällä, Somerolla, Säkylässä ja Ypäjällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loimaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loimaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Loimaan alueella!