Kattohuolto Loimaa

Helpoin tapa saada kaikki taloyhtiön tai oman rakennuksen katon huollot Loimaalla on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Teemme niin omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen kuin rivitalojenkin kattohuollot avaimet käteen -periaatteella. Hintaan kuuluu aina alkutarkastus, ympäristön suojaus, rakennustelineiden pystytys ja loppusiivous. Lopputulos on aina mitä parhain, onhan meillä pitkä kokemus kattoalalta. Tiedämme, miten vahvistaa juuri sinun kattosi kuntoa ja kykyä sietää erilaisia rasituksia. 

Joitain kattohuoltoja tarvitaan säännöllisesti, esimerkiksi katon puhdistusta ja roskien poistoa sadevesikouruista. Toiset kattohuollot tilataan vain tarpeen mukaan, kuten lumenpudotus, sammaleiden poisto katolta ja kattomaalaus. Mitä kattosi tarvitseekaan, saat sen meiltä – myös Huittisissa, Humppilassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä, Punkalaitumella, Pöytyällä, Somerolla, Säkylässä ja Ypäjällä.

Jos kattoa ei huollettaisi säännöllisesti, voisi katto haurastua ja kulua loppuun ennen aikojaan. Myös katon alla olevat rakenteet olisivat vaarassa kastua, jos katto ei enää olisikaan täysin tiivis. Paras tapa varmistaa katon pysyminen tiiviinä on tilata meiltä säännölliset kevät- ja syyshuollot, joiden aikana palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto tai peltikatto sekä puhdistetaan että tarkastetaan huolellisesti kaikkien muutosten ja puutteiden varalta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loimaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loimaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Loimaan alueella!