Kattohuolto Lieksa

Kaikki katot tarvitsevat säännöllisiä kattohuoltoja Lieksassa, eli niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katto on huollettava ainakin kaksi kertaa vuodessa. Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puolivuosittainen huolto koostuu katon puhdistuksesta ja sen kunnon tarkastuksesta. Näin saadaan tieto mahdollisista kattovuodoista jo ennen, kuin katto vuotaa ja katon rakenteet ovat vaarassa vaurioitua. Samalla puhdistetaan rännit tai kattokaivot, jotta vesi ei jäisi katteelle tai päätyisi talon perustuksiin. Vain hyvin vetävä sadevesijärjestelmä auttaa ohjaamaan kattovedet riittävän kauas.

Katon harjaus sopii katon puhdistukseksi kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä. Sadevesi korvaa yleensä kattopesut, mutta jos katolla on pinttynyttä likaa tai kasvustoja, teemme kattopesun tai sammaleentuhokäsittelyn. Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kannattaa lisäksi suojata katto tilaamalla kattomaalaus tai suojapinnoitus.

Toisinaan katolle sataa niin paljon lunta, että se uhkaa aiheuttaa kattovuodon tai jopa painaa katon notkolle. Runsas kattolumi saattaa vaarantaa pihamaan turvallisuudenkin, joten lumenpudotuksen tarpeellisuutta kannattaa arvioida myös tästä vinkkelistä.

Mitä kattohuoltoa tarvitsitkin, aloita ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Lieksan lisäksi tarjoamme kattavaa ja asiantuntevaa palvelua myös Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kontiolahdella, Kuhmossa ja Nurmeksessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lieksassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lieksassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lieksan alueella!