Kattohuolto Lestijärvi

Niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katto vaatii kattohuoltoja Lestijärvellä. Huoltamaton katto on yksi yleisimmistä syistä erilaisille kiinteistövahingoille. Huoltamaton katto ei kestä kovin hyvin sateita, tuulia, sammaleita, ilmansaasteita, ultraviolettisäteilyä, päällä kävelemistä ja kaikkia muita rasituksia, joita taloyhtiön tai pientalon katon olisi tarkoitus kestää. Katon puhdistusten ja muiden kattohuoltojen jättäminen väliin voi johtaa rakenteiden kosteusvaurioihin ja katon elinkaaren lyhenemiseen. Varmista kattosi toimivuus, ja tilaa meiltä sen huoltotoimenpiteet – Lestijärven lisäksi myös Halsualla, Kinnulassa, Kokkolassa, Perhossa, Reisjärvellä, Sievissä sekä Toholammilla.

Katon huolto-ohjelma riippuu siitä, onko kyseessä palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto vaiko peltikatto, mutta yhteistä kaikille niille on se, että ne on puhdistettava kahdesti vuodessa. Samalla kun katolta poistetaan roskat, puhdistetaan myös rännit tai kattokaivot, sekä varmistetaan katon yleiskunto. Tällaiset kevät- ja syyshuollot riittävät katon huolloksi useimpina vuosina.

Joinain vuosina tarvitaan myös sammaleenpoistoa katolta. Sammal tuhoaa huopa- ja tiilikatot hitaasti, mutta varmasti. Peltikatot kannattaa suojata ruosteelta maalaamalla. Saat meiltä myös kattojen suojapinnoitukset ja -käsittelyt sekä muun muassa lumenpudotukset.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lestijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lestijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lestijärven alueella!