Kattoremontti & Kattotyöt Lestijärvi

On todella helppoa tilata kattoremontti tai muita kattotöitä Lestijärvellä, sillä riittää, että otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, olipa yksityisasiakas (joka saa kattotöistämme kotitalousvähennystä) tai taloyhtiön edustaja. Omakotitalon tai kesämökin kattoremontti saattaa onnistua jo parissa päivässä, eikä kerrostalon tai rivitalonkaan katon uusimiseen mene kauaa, kun asialla ovat näppärät ja pätevät kattoammattilaisemme. Kauttamme saa töille myös rahoituksen: kannattaa tutustua verkkosivujemme kautta haettavaan remonttilainaan!
Kun otat yhteyttä, sovimme kanssasi arviointikäynnistä, minkä perusteella selviää kattotöiden hinta ja kesto. Kun tutkimme katon juurta jaksain ja keskustelemme asiakkaan kanssa tämän kattoa koskevista toiveista ja tarpeista, osaamme suositella mahdollisia lisätöitä, kuten vaikkapa peltisepäntöitä tai lintuverkkojen asentamista. Kattoikkunoiden uusiminen aikanaan säästää kattovuodoilta, ja katon maalaaminen ehkäisee ruostevaurioita, joten vinkeistämme kannattaa ottaa vaari.

Huopakatto on katto, minkä kunnossapidosta ja remontoinnista meillä on runsain mitoin kokemusta, mutta laitamme lahjakkaasti kuntoon myös tiilikatot ja peltikatot. Toimimme myös Lestijärven ympäristössä, eli Halsualla, Kinnulassa, Kokkolassa, Perhossa, Reisjärvellä, Sievissä sekä Toholammilla.