Kattoremontti & Kattotyöt Leppävirta

Sekä kattoremontin että muut kattotyöt Leppävirralla saa kaikista helpoiten, kun ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme katon uusimisen ja kaikki muut kattotyöt – kuten kattohuollon, kattoikkunoiden uusimisen, peltisepäntyöt tai kattovuodon paikkauksen – avaimet käteen -periaatteella. Huopakatot tunnemme erityisen hyvin, mutta myös peltikatto- ja tiilitöissä osoitamme mitä parhainta ammattitaitoa. Taloyhtiöidenkin kannattaa muistaa nimemme, sillä hoidamme joutuisasti myös isompien kerrostalojen ja rivitalojen kattoremontit ja muut kattourakat. Omakotitalon tai kesämökin omistaja saa kattourakoistamme kotitalousvähennystä, kun ilmoittaa laskulta löytyvät tiedot Verohallinnolle. Verkkosivujemme kautta urakkaa kuin urakkaa varten voi hakea rahoitusta.  

Uusi katto viimeistellään asentamalla sille tarpeelliset kattoturvatuotteet, tarvittaessa myös lintuverkot ja muut pieneläinesteet. Kattoturvatuotteiden lisäksi katolle voidaan asentaa vaikkapa kattoluukku tai aurinkopaneeleita. Viimeistä ruuvia myöten ammattitaidolla asennettu katto palvelee pitkään luotettavan tiiviinä ja toimivana. Uuden katon elinkaarta pidennetään katemateriaalikohtaisilla kattohuolloilla, joista kerromme mielellämme lisää. Käytä hyväksi kokemuksemme ja tietotaitomme, ja asioi kanssamme Leppävirralla tai sen naapurikunnissa Heinävedellä, Joroisissa, Kuopiossa, Pieksämäellä, Suonenjoella, Tuusniemellä sekä Varkaudessa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Leppävirralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Leppävirralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Leppävirran alueella!