Kattohuolto Leppävirta

Kattohuolto Leppävirralla on Kattokorjaus-palvelun erikoisalaa, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan tilaa kesämökin, kerrostalon, rivitalon tai omakotitalon kattohuollot meiltä. Tiedämme, miten palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto tai peltikatto pitää puhdistaa, ja mitä muita huoltoja taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto tarvitsee.

Katon puhdistus on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä. Ei ihme, että se tehdään kaksi kertaa vuodessa. Kun katto harjataan tai ilmapuhalletaan joka kevät ja syksy, tarvitaan muita kattohuoltoja (kuten sammaleentuhokäsittelyä) harvemmin. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluvat myös rännein puhdistus ja katon kuntotarkastus.

Kattosaa lisää käyttöaikaa, kun se pinnoitetaan siinä vaiheessa, kun vanhasta maali- tai suojapinnoitteesta ei enää ole suojaamaan kattoa rasituksilta. Luota mihin myös silloin, kun katto on aika maalata tai pinnoittaa.

Palvelemme myös lumenpudotuksissa. Pudotamme lumet turvallisesti myös korkeiden rakennusten katoilta. Jos katolla tai ränneissä on jäätä, tuomme paikalle luotettavan höyrytyslaitteistomme. Mitä kattosi tarvitseekin, saat sen Kattokorjaus-palvelulta niin Leppävirralla, Heinävedellä, Joroisissa, Kuopiossa, Pieksämäellä, Suonenjoella, Tuusniemellä kuin Varkaudessakin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Leppävirralla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Leppävirralla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Leppävirran alueella!