Kattoremontti & Kattotyöt Laukaa

Kattokorjaus-palvelu tarjoaa aina yhtä hyvää ja luotettavaa palvelua, tarvitsitpa kattoremonttia tai muita kattotöitä Laukaassa. Me huollamme, korjaamme, varustelemme ja uusimme kaikki katot. Tunnemme erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, mutta luota meihin myös tiilikattoja ja peltikattoja koskevissa kattotöissä sekä erilaisissa peltisepäntöissä. Voimme tarjota ripeää kattopalvelua myös isoille taloyhtiöille. Kun paikalla on runsaasti kokeneita alan ammattilaisia, ei rivitalon tai kerrostalonkaan kattoremontti kestä kauaa. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä saa kotitalousvähennystä, se kannattaa muistaa – samoin kuin verkkosivujemme kautta haettavissa oleva rahoitus, mikä sopii niin rännien kuin vaikkapa kattoikkunoiden uusimiseen – kattosaneerauksista puhumattakaan.

Kattoremontti tarkoittaa vesi- ja aluskatteen vaihtamista, mutta usein samalla tehdään monia muitakin kattotöitä, kuten katon lisälämmöneristys tai lintuverkkojen asentaminen. Kattoa voidaan tarvittaessa korottaa, tai sen muotoa muuttaa. Jos katto uusitaan talvella, kuuluu hintaan myös lumenpudotus ja mahdollinen jäänsulatus.

Ota yhteyttä vaikka heti ja kysy tarjous kattotöistä! Laukaan lisäksi palvelemme myös Hankasalmella, Jyväskylässä, Konnevedellä, Toivakassa, Uuraisissa sekä Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laukaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laukaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laukaan alueella!