Kattohuolto Laukaa

Ei suinkaan ole yhdentekevää, miten katon huolto Laukaassa tapahtuu, sillä pahimmassa tapauksessa katto voi vaurioitua. Katon puhdistamisessa ei tule käyttää liian kovia otteita, ja varsinkin vanhalla katolla on varottava askeleitaan. Esimerkiksi vanhalle bitumikatolle ei kannata nousta lainkaan kesäkuumalla, jotta se ei pettäisi jalan alla. Luota kaikissa oman tai taloyhtiösi rakennuksen kattohuolloissa Kattokorjaus-palveluun, joka toteuttaa kattohuollot katteen materiaalin ja sen erityispiirteiden mukaan. Katto ei vaurioidu, vaan saa uutta pontta kestää ajan ja muiden rasitusten aiheuttamaa kuormitusta. Toimimme muuten myös Hankasalmella, Jyväskylässä, Konnevedellä, Toivakassa, Uuraisissa sekä Äänekoskella, joten tilaa lumenpudotukset ja muut kattohuollot meiltä myös näihin kuntiin.

Useimmin toistuvat katon kevät- ja syyshuollot, eli rännien puhdistus ja tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puhdistus katteelle sopivimmalla tavalla. Jos tarpeen, saa kauttamme myös sammaleenpoiston katolta tai rivitalon, kesämökin, omakotitalon tai kerrostalon kattomaalauksen. Jotkin katot pinnoitetaan tai suojakäsitellään – meiltä kuulet lisää oikeista tavoista huoltaa juuri sinun kattoasi, ja pidentää sen odotettavissa olevaa käyttöikää.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laukaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laukaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laukaan alueella!