Kattohuolto Länsi-Suomi

Rännien puhdistus on kattohuolto Länsi-Suomessa, mitä tarvitaan puolen vuoden välein – samoin kuin katon puhdistusta ja koko katon kuntotarkastusta. Rännien toiminta on tärkeää koko rakennuksen kunnon kannalta, sillä tukossa olevat rännit saattavat johtaa eriasteisiin kosteusvaurioihin. Kosteus voi siirtyä aina talon alapohjarakenteisiin asti. Rännit kestävät noin 40 vuotta, jos ne puhdistetaan usein, ja silloin tällöin huoltomaalataan.

Kuten sanottu, sekä tiilikatot, peltikatot, huopakatot että palahuopakatot tulisi puhdistaa puolivuosittain. Jos lika ei lähde harjoilla tai ilmapuhaltimilla, tilaa sammaleenpoisto tai kattopesu. Kattomaalaus tai katon suojapinnoitus saa katon hylkimään kasvustoja ja likaa aivan uuden katon veroisesti. Maali- tai suojapinnoitteen uusiminen lisää myös katon rasituksensietokykyä.

Teemme myös lumenpudotukset ja jäänsulatukset kaikkialla Länsi-Suomessa, eli niin Uudellamaalla, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla kuin Pirkanmaallakin. Tämä tarkoittaa sitä, että toimimme esimerkiksi Turussa, Tampereella, Kokkolassa, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Espoossa, Seinäjoelle ja Helsingissä. Lumenpudotus onnistuu myös korkean kerrostalon katolta helposti ja turvallisesti. Mitä kattohuoltoja tarvitsettekaan omalle tai taloyhtiönne katolle, ottakaa yhteyttä – palvelemme laadulla ja lämmöllä niin omakotitalojen, kesämökkien kuin esimerkiksi rivitalojenkin kattohuolloissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Länsi-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Länsi-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Länsi-Suomen alueella!