Huopakattoremontti Länsi-Suomi

Huopakattoremontti Länsi-Suomi, sitoutuneiden kattoalan ammattilaistemme avulla saat koko katon kuntoon kerralla. Heitä siis hyvästit sisäkattoon syntyneelle märälle läntille, huoneilman tunkkaiselle hajulle, eristeiden kastumisesta seuraavalle lämmönhukalle, yläpohjan puurakenteisiin ilmestyneille homepilkuille sekä muille sekä katon arvoon että asumismukavuuteen negatiivisesti vaikuttaville tekijöille ja kutsu meidän tiimimme apuun, jos edes epäilet kattovuotoa. Me arvioimme katon kunnon ja määrittelemme kuntotarkastuksemme perusteella oikean toimintatavan – riittääkö pelkkä vuotopaikka, vai onko katto vaurioitunut niin kauttaaltaan, että huopakattoremontti on ainoa vaihtoehto.

Mikäli tilanne osoittautua odotettua pahemmaksi, saat tiimiltämme huopakattoremontit kaikkialla Länsi-Suomessa. Toiminta-alueeseemme kuuluvat niin Akaa, Alajärvi, Alavus, Aura, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Halsua, Hankasalmi, Harjavalta, Himanka, Honkajoki, Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Joutsa, Juupajoki, Jyväskylä, Jämijärvi, Jämsä, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kemiönsaari, Keuruu, Kihniö, Kiikoinen, Kinnula, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Konnevesi, Korsnäs, Koski Tl, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmalahti, Kuhmoinen, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kylmäkoski, Kyyjärvi, Köyliö, Laihia, Laitila, Lappajärvi, Lapua, Laukaa, Lavia, Lempäälä, Lestijärvi, Lieto, Loimaa, Luhanka Luoto, Luvia, Länsi-Turunmaa, Maalahti, Mattila, Masku, Merikarvia, Multia, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Mänttä-Vilppula, Naantali, Nakkila, Nokia, Noormarkku, Nousiainen, Närpiö, Oravainen, Oripää, Orivesi, Paimio, Parkano, Pedersören, Perho, Petäjävesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Pomarkku, Pori, Punkalaidun, Pyhäranta, Pälkäne, Pöytyä, Raisio, Rauma, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Salo, Sastamala, Sauvo, Seinäjoki, Siikainen, Soini, Somero, Säkylä, Taivassalo, Tampere, Tarvasjoki, Teuva, Toholampi, Toivakka, Turku, Töysä, Ulvila, Urjala, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Vehmaa, Vesilahti, Veteli, Viitasaari, Vimpeli, Virrat, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa, Ylöjärvi, Ähtäri kuin Äänekoski. Jokaista saarikohdetta, peltotietä ja metsämökkiä myöten!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Länsi-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Länsi-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Länsi-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Länsi-Suomi – asiantuntevaa apua vuodon syyn selvittämiseen ja tilanteen ratkaisemiseen

Palahuopakattoremontti Länsi-Suomi, mitä nopeammin ensimmäisten vuodon merkkien ilmenemisen jälkeen tilanteeseen puutut, sitä parempi, joten kutsu meidät apuun ajoissa. Kun vaurioiden etenemistä ennakoidaan koko katon ja kaikkien eristekerrosten uusimisen sijaan riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) uusiminen – aluslaudoitukset ja villat voidaan jättää uuden katon alle palahuopakattoremontin yhteydessä, mikäli niihin ei ole päässyt kosteutta.

Vuotoja ja vaurioita voi kuitenkin olla haasteellista paikantaa. Massiivisetkin vuodot kun saattavat saada alkunsa aivan pienestä ja viattoman oloisesta reiästä. Syynä vuodolle saattaa olla esimerkiksi aikanaan sattunut asennusvirhe. Jos palahuopakate on esimerkiksi kiinnitetty liian lyhyillä huopanauloilla tai vaikkapa hakasilla, jotka irtoavat katteesta täysin, jää jäljelle usein pelkät reiät. Tai mikäli katteen ylösnostot ovat jääneet puolitiehen, ei läpivientien tiiveydestä voida olla varmoja. Joissain tapauksissa jopa koko alushuopa on jäänyt asentamatta, joten jos kosteus läpäisee pintahuovan, ei sen etenemistä rakenteisiin pysäytä enää mikään.

Toki monesti palahuopakattoremontista tulee ajankohtainen ihan vain ajan sekä eroosion myötä syntyneiden vaurioiden seurauksena. Ja joskus jopa esimerkiksi puun kaatuessa voimalla kattoa vasten sitä vaurioittaen. Mutta oli syy mikä tahansa, me pelastamme Länsi-Suomessa haastavammankin tilanteen vankalla ammattitaidollamme!

Huopakaton uusiminen Länsi-Suomi, kun kaipaat laatua edulliseen hintaan

Huopakaton uusiminen Länsi-Suomi, meiltä, niin saat laadukkaan katon edullisen hintaan. Huopakaton parhaisiin puoliin nimittäin kuuluu sen edullisuus. Ja kun vielä tilaat uuden huopakattosi meidän kauttamme, saat sen kustomoituun hintaan ilman piilokuluja. Hinnoittelemme huopakaton uusimisen katon koon, kaltevuuden, kunnon, sen tarvitsemien muutosten sekä muiden kuluihin vaikuttavien tekijöiden mukaan. Tämän lisäksi jokaista toteuttamaamme kattotyötä varten voit hakea myös rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Ethän unohda myöskään kotitalousvähennystä!

Huopakaton muita etuja ovat sen kestävyys, monipuolisuus ja pitkäikäisyys. Helppohoitoinen sekä ruostumaton huopakatto sietää hyvin Länsi-Suomen ajoittain vaihtelevia ilmasto-olosuhteita ja soveltuu niin metsäiseen kuin avoimeenkin ympäristöön. Laaja värivalikoima takaa sen, ettei uusi katto riitele myöskään naapuruston muiden kattojen kanssa – voit valita niin kirkkaamman kuin maanläheisemmänkin sävyn.

Huopa on myös varsin monipuolinen katemateriaali, josta saa rakennettua niin jyrkkiä kuin loivempiakin rakennelmia – jopa vesitiiviitä tasakattoja oikealla asennustekniikalla. Olipa kattosi siis mansardikatto, harjakatto, satulakatto tai pulpettikatto, tilaa meiltä huopakaton uusiminen. Me tiedämme, mitä ottaa huomioon erilaisia huopakattoja rakentaessa. 

Palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomi meiltä läpivientien kera

Palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomi, meidän moniosaajiltamme, jotka taitavat paitsi peltisepän, puusepän sekä kirvesmiehen työt, myös varustelevat uuden kattosi kattotuottein ja läpiviennein. Voit siis tilata kattoremonttipalvelumme kautta niin piipun pellityksen, uuden piipunhatun, yläpohjan lisäeristyksen kuin vaikkapa kattotikkaatkin valmiiksi lappeelle kiinnitettynä.  

Mikäli siis olet haaveillut luonnonvaloa suorastaan tulvivasta kodista, pyydä meitä asentamaan kattovalokupu tai kattoikkuna palahuopakaton uusimisen yhteydessä. Talvea varten voi varautua esimerkiksi kinoksia pidättelevillä lumiesteillä ja kesällä ottaa auringosta kaiken irti aurinkopaneeleilla – sekä säästää siinä sivussa vähän sähkölaskuissakin. Pieneläinten vapaan kulun saa estettyä pieneläinesteillä ja katolla liikkuvien sekä töitä tekevien elämää helpotettua kattosilloilla.

Seisova vesi on jokaisen katon pahin vihollinen ja siksi sadevesijärjestelmään on syytä panostaa. Jos kaato on väärä ja rännit ruosteessa, saattaa vesi valua alas esimerkiksi seiniä pitkin. Tai muodostaa tasaisemmalle katolle uuden uima-altaan pikkulinnuille. Mikäli siis sadevesijärjestelmäsi kaipaa uusimista, voimme hoitaa homman palahuopakattoremontin ohessa.

Toisin sanoen, meiltä saat Länsi-Suomessa kaiken, mitä palahuopakattosi kaipaa sekä paljon muuta! Tilaa palahuopakaton uusiminen ja anna meidän varustella uusi kattosi siinä samalla!

Avaimet käteen -palvelu huopakaton koosta tai palahuopakattoremontin laajuudesta riippumatta

Me toteutamme kaikki huopakattoremontit, palahuopakattojen uusimistyöt, vuotopaikkaukset, myrskyvauriokorjaukset sekä kattohuollot avaimet käteen -palveluna Länsi-Suomessa – oli kyse sitten kuinka pienestä tai suuresta katosta. Autotallien, pihasaunojen, grillikatosten ja pihavarastojen huopakatot laitetaan nekin uuteen uskoon. Voimme myös uusia esimerkiksi vain toisen lappeen tai toteuttaa muutoin osittaisen huopakattoremontin.

Päädyttiin huopakaton uusimisen osalta millaisiin ratkaisuihin tahansa, me hoidamme koko projektin alusta loppuun. Ennen kattotöiden aloitusta suojaamme tarvittaessa pihan suojapressulla, hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit ja huolehdimme henkilönostimien paikalle kuljetuksesta. Keräämme kasaan Suomen parhaat kattoalan ammattilaiset, käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

Ensin puretaan vanhat huopakerrokset uuden tieltä siltä osin kuin ne uusimista kaipaavat. Sitten toteutetaan tarvittavat pohjatyöt, jotta uuden katteen alle ei jäisi kytemään kosteutta. Kun uusi palahuopa- tai huopakate on paikallaan ja läpiviennit tiiviit, asennamme vielä tilaamasi kattotuotteet. Lopuksi vielä toteutamme huolellisen loppusiivouksen ja hävitämme työn touhussa syntyneet purkujätteet. Tilaa siis meiltä kaikkien pihapiirisi huopa- ja palahuopakattojen kunnostustyöt Länsi-Suomessa meiltä, niin saat todellista laatupalvelua!