Kattohuolto Kuhmoinen

Kattokorjaus-palvelun kattohuollot Kuhmoisissa ovat laadukkaita, ja ne antavat kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon katolle parhaat mahdollisuudet kestää erittäin pitkään. Kuhmoisten ohella palvelemme taloyhtiöitä ja kotitalouksia myös Jämsässä, Kangasalalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella sekä Sysmässä.

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistaminen luo pohjan katon hyvälle kunnolle. Siisti katto ei ruostu tai sammaloidu, joten kattoreikiä ja muita vaurioita esiintyy vähemmän. Kun puhdistat tai puhdistutat katon kahdesti vuodessa, tarvitaan sammaleentuhokäsittelyjä ja muita, perusteellisempia katon puhdistuksia vähemmän. Katon puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu myös rännien puhdistus. Jos se jäisi tekemättä, sadevesijärjestelmä toimisi heikosti, tai lopettaisi kokonaan vetämästä.

Toisinaan on tarvetta myös katon maalaamiselle. Peltikatot maalataan, muut katot pinnoitetaan – paitsi savitiilikatto ja kuparikatto. Maali- tai suojapinnoite kohentaa katon ulkonäköä ja parantaa katon rasituksensietokykyä.

Joinain talvina Kuhmoisissa tarvitaan myös lumenpudotusta. Lumi voi aiheuttaa vaaratilanteita tullessaan äkisti alas katolta. Lisäksi lumen paino ja sen liikkeet voivat vahingoittaa kattoa, joten kattolumityöt ovat usein erittäin hyvä idea. Teetä ne meillä, niin kaikki sujuu turvallisesti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuhmoisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuhmoisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuhmoisten alueella!