Kattoremontti & Kattotyöt Kuhmoinen

Paras tapa tilata kotitalouden tai taloyhtiön kattoremontti ja muut kattotyöt Kuhmoisissa on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme kattoremontin ja aivan kaikki muutkin kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaalle ei jää muuta tehtävää kuin yhteydenotto ja laskun maksaminen. Yhteyttä voi ottaa parhaaksi katsomallaan tavalla eli puhelimella tai sähköisesti, ja laskun maksamiseen saa joustoa nettisivujemme kautta haettavalla rahoituksella. Kesämökin tai omakotitalon kattotöistä saa kotitalousvähennystä, mitä haetaan jälkikäteen Verohallinnolta.

Kerrostalon tai rivitalonkin katon uusiminen sujuu nopeasti, sillä meillä on pitkä kokemus huopakatoista ja palahuopakatoista, ja meillä on tarpeeksi henkilöstöä isommankin urakan hoitamiseen. Huopakattojen ohella tunnemme tarkoin myös peltikatot ja tiilikatot, ja osaamme toteuttaa kaikki niiden huollot, korjaukset, remontit ja muut kattotyöt.

Kattosaneerauksen yhteydessä kattoa on mahdollista korottaa. Kattoikkunat ja muut kattotarvikkeet tai kattoturvatuotteet voidaan samalla uusia, ja katolle voidaan asentaa aivan uusia kattotarvikkeita – esimerkiksi lintuverkot. Peltisepäntyöt viimeistelevät uuden katon. Tilaa sinäkin sujuva kattoremontti meiltä – Kuhmoisissa tai vaikka Jämsässä, Kangasalalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella tai Sysmässä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuhmoisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuhmoisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuhmoisten alueella!