Kattohuolto Koski Tl

Katon huolto Koski Tl:ssä antaa taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katolle lisää käyttöikää. Lika, sammalet ja ruoste ovat turhia rasituksia, mitkä voivat jopa puolittaa katon elinkaaren. Niitä on onneksi helppo torjua puhdistamalla tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto kaksi kertaa vuodessa. Jos lika on tarttunut kunnolla kiinni, auttaa katon pesu. Kemiallinen sammaleiden poisto karkottaa ei-toivotut kasvustot omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katolta. Katon maalaaminen tai katon pinnoittaminen saa katon hylkimään paremmin epäpuhtauksia.

Katon harjauksen yhteydessä kuuluu puhdistaa myös rännit, jotta ne eivät menisi tukkoon. Tukokset voivat johtaa rännien jäätymiseen. Silloin tarvitaan rännien höyrysulatusta, mikä on vaaraton tapa sulattaa ja poistaa kaikenlainen kattojää. Kattokorjaus-palvelu palvelee myös lumenpudotusten tiimoilta. Kattolumi voi vaurioittaa kattoa ja saada sen vuotamaan, mutta lisäksi se aiheuttaa joskus turvallisuusriskin. Kun lumet pudotetaan katolta hallitusti, voi pihalla taas liikkua ilman pelkoa.

Ota yhteyttä ja tilaa mikä vain kattohuolto meiltä – Koski Tl:n ohella myös Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla tai Ypäjällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Koski Tl:ssä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Koski Tl:ssä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Koski Tl:n alueella!