Kattoremontti & Kattotyöt Koski Tl

Olet varmasti kuullut siitä, että kattoremontti ja muut kattotyöt Koski Tl:ssä kannattaa teettää mieluummin liian aikaisin, kuin liian myöhään. Tästä seuraa luonnollisestikin kysymys siitä, mistä tietää, milloin kattoremontti tai jokin muu kattotyö on ajankohtainen. Helpoin tapa selvittää se, onko taloyhtiön tai oman rakennuksen katto aika uusia, huoltaa tai korjata, on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me tutkimme kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon ja kerromme totuuden sen kunnosta ja mahdollisista kunnossapitotarpeista. 

Kattosaneeraus on ajankohtaista viimeistään silloin, kun huopakatto on noin 40-vuotias, peltikatto viisikymppinen ja tiilikatto noin seitsemänkymppinen. Katot eivät kestä tätä pidempään, vaikka ne olisi hoidettu kuinka hyvin.

Luota kattosaneerauksessa Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon! Uusimme kaikki katot täyden palvelun pakettina, eli samaan hintaan saatte niin lintuverkkojen asentamisen, mahdollisten kattoikkunoiden uusimisen, peltisepäntyöt kuin loppusiivouksenkin. Hinta kattoremontille lasketaan tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous Turun läänin Koskella – tai Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla tai Ypäjällä. Kotitalousvähennyksen ja nettisivujemme kautta haettavan rahoituksen hakeminen ovat hyviä vinkkejä katon uusimista suunnitteleville. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Koski Tl:ssä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Koski Tl:ssä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Koski Tl:n alueella!