Kattoremontti & Kattotyöt Kittilä

Hoemme luultavasti kyllästymiseen asti sitä, että kattoremontti ja muut kattotyöt Kittilässä kannattaa teettää ajoissa. Koska kattoremonttia tai muita kattotöitä sitten tarvitaan? Helpoin tapa ottaa selko siitä, mitä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai vaikkapa rivitalon katto tarvitsee, on meiltä tilattu kattotarkastus. Sen perusteella osaamme suositella huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimista, niiden pellittämistä (tai jotain muuta peltisepäntyötä) tai vaikkapa jotain kattohuoltoa, millä katto saadaan kestämään pidempään. Jos katolla on jo ikää ja/tai se on kauttaaltaan haurastunut, on aika alkaa harkita katon uusimista. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme saada huopakatonkin kestämään peräti 40 vuotta, mutta sitten se on paras uusia. Peltikatto kestää noin puoli vuosisataa, ja tiilikatto arviolta 70 vuotta.
Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto uusitaan aina avaimet käteen -pakettina, eli teemme kaiken kattoremontin suunnittelusta lintuverkkojen asentamiseen ja loppusiivoukseen. Kysy tarjous kattosaneerauksesta tai muista kattotöistä meiltä Kittilässä, Enontekiöllä, Inarissa, Kolarissa, Muoniossa, Rovaniemellä tai Sodankylässä – äläkä unohda kotitalousvähennystä tai nettisivujemme kautta haettavaa rahoitusta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kittilässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kittilässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kittilän alueella!