Kattohuolto Kittilä

Katon huolto Kittilässä saa taloyhtiön tai yksityisomisteisen rakennuksen katon kestämään paremmin aikaa ja muita rasituksia. Huoltamatta jäänyt katto on alttiimpi erilaisille vaurioille, minkä lisäksi sen käyttöikä tuppaa jäämään turhan lyhyeksi. Katon puhdistusten ja muiden kattohuoltojen laiminlyönti voi jopa puolittaa katon elinkaaren. Ota siis yhteyttä ja tilaa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon huolto meiltä Kittilässä – tai Enontekiöllä, Inarissa, Kolarissa, Muoniossa, Rovaniemellä ja Sodankylässä!

Tiilikaton, huopakaton, peltikaton ja palahuopakaton puhdistus roskista ehkäisee katon sammaloitumista tai ruostumista, ja siitä seuraavia ongelmia. Jos sammaleita kuitenkin löytyy, tilaa sammaleentuhokäsittely, niin kattosi ei ala haurastua ja vuotaa. Katto saadaan kestämään vielä paremmin, kun se maalataan tai pinnoitetaan ajallaan. Myös rännien puhdistuksella on tärkeä rooli koko rakennuksen ylläpidossa, sillä roskien tukkima ränni saattaa aiheuttaa kosteusvaurioita rakenteisiin.

Lumenpudotuksen merkitys korostuu Kittilässä ja muualla Pohjois-Suomessa. Lumenpudotus ehkäisee lumen katolle ja ohikulkijoille aiheuttamia ongelmia. Tarvittaessa teemme myös jääpuikkojen poiston ja jään sulatuksen katolta ja ränneistä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kittilässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kittilässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kittilän alueella!