Kattohuolto Kihniö

Olipa tarvetta katon pesulle tai lumenpudotukselle, tilaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huolto Kihniössä Kattokorjaus-palvelulta. Me palvelemme asiantuntevasti, nopeasti ja luotettavasti kaikkia asiakkaita, myös isompia taloyhtiöitä. Esimerkiksi kerrostalon kattolumitöissä on osattava ottaa huomioon monta seikkaa, jotta kaikki sujuisi turvallisesti, mutta meihin voit luottaa tämänkin urakan suhteen. Kihniön ohella palvelemme myös Kurikassa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Seinäjoella sekä Virroilla.

Katon puhdistus on kaiken aa ja oo. Se, miten katon puhdistus, pesu ja sammaleentuhokäsittely tehdään, riippuu katosta – tiilikatot ja peltikatot voidaan puhdistaa harjaamalla, kun taas huopakatot ja palahuopakatot on paras siistiä ilmapuhaltimilla. Peltikatolla ei yleensä tarvita sammalenpoistoa, kun taas tiilikatot ja huopakatot on hyvä silloin tällöin puhdistaa kemiallisesti. Sammaleentuhoaine on biohajoava aine, mikä poistaa katolta kaikki sammalten itiötkin.

Rännien puhdistaminen takaa sadevesijärjestelmän toiminnan kaikkina vuodenaikoina. Näin kosteus ei pääse talon rakenteisiin. Niin rännit kuin peltikatto kannattaa suojata ruosteelta maalaamalla. Tiili- ja huopakattojen rasituksensietokykyä on mahdollista lisätä pinnoittamalla vanha katto uudelleen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kihniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kihniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kihniön alueella!