Kattoremontti & Kattotyöt Kihniö

Katon uusiminen eli tutummin kattoremontti ja muut kattotyöt Kihniössä kannattaa teettää ajoissa, sillä niin säästää kattoa ja rahaa. Esimerkiksi katon puhdistus ja muut kattohuollot auttavat tiilikattoa, huopakattoa ja tiilikattoa kestämään vuosikymmenet hyvässä kunnossa. Katon kuntoa voidaan tukea lisää erilaisilla kattotöillä, kuten asentamalla pieneläinesteet tai pellittämällä kattoluukku. Pieneläinesteiden avulla minimoidaan lintujen ja oravien aiheuttamat haitat, ja suojapellitysten kaltaiset peltisepäntyöt maksimoivat katon vedenpitävyyden. Jos vaurioita kuitenkin syntyy – niitähän voivat ajan hampaan ohella aiheuttaa myös kova tuuli ja katolle satanut lumi, kannattaa katto korjauttaa pian. Esimerkiksi vuotavan kattoikkunan korjaamista tai uusimista ei kannata lykätä, ettei yläpohjarakenteisiin pääsisi kosteutta.

Kattoremontti on edessä aikanaan, ja kun se tehdään katon ollessa vielä tiivis, onnistuu se nopeasti ja edullisesti. Me uusimme kaikki katot avaimet käteen -pakettina, joten urakka on asiakkaan kannalta varsin helppo ja sujuva. Ota yhteyttä huopakattoammattilaisiimme ja muihin kattoalan osaajiimme Kihniössä ja sen naapurikunnissa, joita ovat Kurikka, Ylöjärvi, Parkano, Seinäjoki ja Virrat. Muistathan myös nettisivujemme kautta haettavan rahoituksen ja kotitalousvähennyksen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kihniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kihniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kihniön alueella!