Kattoremontti & Kattotyöt Kemiönsaari

Kun haluat olla varma siitä, että kattoremontti tai muut kattotyöt Kemiönsaaressa onnistuvat ensiluokkaisesti, teetä ne Kattokorjaus-palvelulla. Olemme kokenut, asiakaslähtöisesti toimiva ja ehdottoman asiantunteva kattofirma, joka palvelee niin taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaitakin. Meille ei tuota vaikeuksia toteuttaa suurenkaan kerrostalon tai rivitalon kattoremonttia, mutta panostamme myös omakotitalojen ja kesämökkien kattotöiden tekemiseen. Katon uusimisen ohella voit tilata meiltä vaikkapa lintuverkkojen asentamisen, katon maalaamisen, kattovuodon korjaamisen tai kattoikkunoiden uusimisen. Onko piippu vielä pellittämättä? Ei haittaa, saathan meiltä myös kaikki peltisepäntyöt.

Kotitalousvähennyskelpoisuus ja kotisivujemme kautta haettava kattotöiden rahoitus tekevät kanssamme asioimisesta entistä mukavampaa ja joustavampaa. Asiakas voi ottaa rennosti, sillä teemme kaikenlaiset kattourakat avaimet käteen -pakettina. Huopakattotöihin meillä on suorastaan erityinen palo, mutta intohimoa, tietotaitoa ja ammattiosaamista piisaa myös tiilikatoille ja peltikatoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä oikopäätä kiinteä urakkatarjous jostain tarvitsemastasi kattotyöstä! Kemiönsaaren ohella Kattokorjaus-palvelu korjaa, uusii, huoltaa ja varustelee kaikki katot myös Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla ja Sauvossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kemiönsaaressa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kemiönsaaressa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kemiönsaaren alueella!