Kattohuolto Kemiönsaari

Katon huolto Kemiönsaaressa voi tarkoittaa vaikkapa katon maalaamista. Peltikatot kannattaa maalata heti, kun vanha pinnoite on alkanut hilseillä ja halkeilla – näin katto ei ala ruostua ja vuotaa. Katon puhdistaminen puolen vuoden välein hidastaa maalipinnoitteen kulumista ja auttaa ehkäisemään peltikatolle vahingollisia ruostevaurioita.

Paitsi peltikatot, myös tiilikatot, mineriittikatot, huopakatot ja palahuopakatot on säännöllisesti puhdistettava. Näin katto ei ala sammaloitua. Sammal tuhoaa katot, joten jos katolle alkaa kasvaa epätoivottuja kasvustoja, tilaa sammaleentuhokäsittely. Taloyhtiön tai pientalon katto sammaloituu vähemmän, jos se suojakäsitellään tai pinnoitetaan. Tiili- ja bitumikatot pinnoitetaan kuitenkin vain kerran.

Sadevesikourujen puhdistaminen on toinen puolivuosittain tehtävä kattohuolto. Muut kattohuollot kuin katon ja rännien puhdistaminen toteutetaan vain tarpeen mukaan. Varsinkin lumenpudotukset ovat Kemiönsaaressa aika harvinaisia. Kattojäätä voi toki muodostua – tilaa silloin jään poisto katolta ja ränneistä. Jää sulatetaan turvallisesti kuumalla vesihöyryllä. Jääpuikot katkotaan käsin, mutta äärimmäistä varovaisuutta noudattaen.

Tarvitsitpa kattohuoltoja Kemiönsaaressa, Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla tai Sauvossa, ota yhteyttä! Huollamme niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katot.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kemiönsaaressa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kemiönsaaressa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kemiönsaaren alueella!