Kattoremontti & Kattotyöt Kanta-Häme

Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon voitte luottaa kaikissa kattoremonteissa ja muissa kattotöissä Kanta-Hämeen maakunnassa. Teemme niin omakotitalon kattoremontin, pieneläinesteiden asentamisen rivitaloon, kesämökin peltisepäntyöt (esimerkiksi piipun pellittämisen) kuin vaikkapa kerrostalon kattoikkunoiden uusimisen. Koska meillä on töissä koko joukko huopakatto- ja muita kattoammattilaisia, etenevät isonkin taloyhtiön kattotyöt sujuvasti. Yksityisasiakkaille voimme paljastaa, että työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja että kotisivujemme kautta pääsee hakemaan joustavaa rahoitusta kaikille kattotöille. 
Katon uusimisen yhteydessä katon ulkomuotoa voidaan muuttaa radikaalistikin. Meiltä onnistuu vaikka katon korotus, tai tasakaton vaihto harjakatoksi. Katon alle voidaan tuoda uusia eristeitä, jotta rakennuksesta tulisi energiatehokkaampi, ja välikaton tuulettumista voidaan tehostaa erilaisin ratkaisuin. Uusi katto varustellaan esimerkiksi aurinkopaneeleilla ja kattopeltisepän toteuttamilla kattoturvatuotteilla.

Katon varustelu onnistuu missä vaiheessa tahansa katon elinkaarta. Katon elinkaari pitenee kattohuolloilla ja vaurioiden korjaamisella jo varhaisessa vaiheessa. Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi kattotyöt meiltä avaimet käteen -periaatteella! Toimimme aivan kaikkialla Kanta-Hämeessä, eli Forssassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Jokioisilla, Lopella, Riihimäellä, Tammelassa ja Ypäjällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kanta-Hämeessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kanta-Hämeessä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kanta-Hämeen alueella!