Kattoremontti & Kattotyöt Kannonkoski

Kattokorjaus-palvelun pitkän linjan kattoammattilaiset tekevät kattoremontin ja muut kattotyöt Kannonkoskella riippumatta siitä, onko kyseessä huopakatto, peltikatto vaiko tiilikatto, ja onko rakennus omakotitalo, kesämökki, rivitalo vaiko kerrostalo. Meillä on pitkä yhteinen historia huopakattojen ja palahuopakattojen kanssa, mutta meille on kertynyt roppakaupalla asiantuntemusta myös erilaisissa tiilikattotöissä ja peltikattotöissä. Saat kauttamme haastavimmatkin peltikattotyöt ja peltisepäntyöt, esimerkiksi konesaumakaton asennuksen. Taloyhtiön kattoremontit ja muut kattotyöt eivät oikeuta kotitalousvähennykseen, mutta yksityisasiakkaan kannattaa tuo mahdollisuus ilman muuta käyttää hyväkseen. Kannattaa tutustua myös kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen.

Katon uusiminen mahdollistaa monien muutosten tekemisen, sillä kattoa on mahdollista korottaa, tai sen muotoa voidaan muuttaa. Lintuverkkojen asentaminen, katon lisälämmöneristys ja uusien IV-putkien asentaminen parantavat katon toimivuutta ja tiiviyttä. Katolle voidaan asentaa vaikka kuinka paljon uusia läpivientejä. Jos vanhat kattotarvikkeet eivät ole kunnossa, uusimme kattoikkunat ja muut huonokuntoiset kattovarusteet.
Kattosaneeraus ja muut kattotyöt tehdään täyden palvelun pakettina, eli kiinteässä urakkahinnassa on mukana loppusiivouskin. Tilaa sinäkin helposti sujuvia kattotöitä meiltä – myös Karstulassa, Kivijärvellä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kannonkoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kannonkoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kannonkosken alueella!