Kattohuolto Kannonkoski

Kattokorjaus-palvelulta tilaat kaikki pientalon tai taloyhtiön kattohuollot Kannonkoskelle. Me huollamme korkeimpienkin kerrostalojen katot, tehden myös niiden lumenpudotukset. Tarvittaessa huolehdimme liikenteenohjauksesta ja katolta pudotettavien lumien kuljettamisesta pois katolta. Rivitalon, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto saattaa vaatia lumenpudotusta kahdesta syystä: joko katon rakenteet ovat vaarassa vaurioitua lumen painon alla, tai sitten ohikulkijoiden alkaa olla vaarallista liikkua rakennuksen liepeillä.

Lumenpudotuksen ja jään poiston lisäksi teemme myös tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistukset, maalaukset ja muut kattohuollot. Katon puhdistus on edessä puolen vuoden välein katemateriaalista riippumatta, samoin rännien puhdistus. Jos katolta löytyy sammaleita, teemme sammaleentuhokäsittelyn. Ohut, hilseilevä ja halkeileva pinnoite tarkoittaa sitä, että katto on aika pinnoittaa. Peltikatot maalataan ehkä useampaankin otteeseen, jotta ne eivät alkaisi ruostua.

Hyvin huollettu katto kestää pitkään helppohoitoisena ja kauniina. Huoltamaton katto voisi kulua loppuun jopa 50 % aikaisemmin, joten takaa katollesi pitkä käyttöikä, ja tilaa sen kattohuollot meiltä. Toimimme myös Karstulassa, Kivijärvellä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kannonkoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kannonkoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kannonkosken alueella!