Kattoremontti & Kattotyöt Kankaanpää

Me olemme kattopalvelu, jolta voit tilata kattoremontin tai muut kattotyöt Kankaanpäässä riippumatta siitä, onko katto huopakatto, peltikatto vaiko tiilikatto. Olemme tehneet erityisen paljon huopakattoremontteja ja muita huopakattotöitä, mutta meillä on vankka osaaminen ja pätevyys suorittaa kaikki pientalojen ja taloyhtiöiden peltikatto- ja tiilikattotyötkin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mistä tahansa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin kattotyöstä – vaikkapa itse kattoremontista.

Katon uusiminen on iso urakka, minkä aikana ei vain uusita vesi- ja aluskatetta, vaan voidaan tehdä koko joukko muitakin kattotöitä. Ehkä haluat korottaa kattoa, tai vaihtaa tasakaton harjakatoksi. Jos yläkerrassa vetää, voimme tehdä lisäeristyksen. Lintuverkkojen asentamisen ansiosta linnut eivät pääse sotkemaan eristeitä. Huonokuntoiset kattoturvatuotteet ja kattoikkunat on uusittava – halutessasi saat kattoturvatuotteet peltisepäntyönä. Koko urakka tehdään Kattokorjaus-palvelun toimesta avaimet käteen -periaatteella. Kattoremontti (kuten kaikki muutkin kattotyöt) voidaan rahoittaa kotisivujemme kautta haettavalla remonttilainalla, ja yksityisasiakas voi hakea Verohallinnolta kotitalousvähennystä. Eiköhän laiteta katto kuntoon – ota yhteyttä myös Honkajoella, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Karviassa, Parkanossa, Pomarkussa, Porissa, Sastamalassa ja Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kankaanpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kankaanpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kankaanpään alueella!