Kattohuolto Kankaanpää

Lumenpudotus, kattopesu ja katon sammaleenpoisto ovat esimerkkejä niistä kattohuolloista Kankaanpäässä, mitkä tilaat Kattokorjaus-palvelun kautta. Me teemme itse asiassa aivan kaikki rivitalon, kerrostalon, omakotitalon tai kesämökin kattohuollot. Vaikka taloyhtiön rakennukset olisivat hieman korkeampiakin, se ei haittaa, sillä oikeanlaisten nosto- ja apulaitteiden avulla pystymme operoimaan vaikka sadan metrin korkeudessa.

Katon säännöllinen huoltaminen on hyväkuntoisen katon salaisuus. Hyvä kunto tarkoittaa paitsi kattoa, mikä näyttää hyvältä, myös kattoa, mikä ei pane pahakseen pienistä rasituksista. Säännöllisesti huollettu katto vaurioituu vähemmän ja kestää pidempään, kuin oman onnensa nojaan jätetty katto.

Sekä tiilikatot, huopakatot, palahuopakatot, mineriittikatot että peltikatot pitää puhdistaa usein. Näin lika ei pinty kattoon, eikä katto ala sammaloitua tai ruostua – molemmat ilmiöt heikentäisivät talon katon kunnon nopeasti. Toinen puolivuosittain tehtävä kattohuolto on roskien poisto sadevesikouruista – näin vältetään monet kosteusvauriot.

Tarvitsitpa katon puolivuotishuoltoa tai vaikka kattomaalausta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toimimme Kankaanpään naapurikunnissakin, eli Honkajoella, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Karviassa, Parkanossa, Pomarkussa, Porissa, Sastamalassa ja Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kankaanpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kankaanpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kankaanpään alueella!