Kattohuolto Kangasniemi

Kattokorjaus-palvelulta tilattu kattohuolto Kangasniemellä auttaa sinua pitämään kattosi hyvässä kunnossa, vaikka vuodet ja vuosikymmenet vierivät. Säännölliset katon puhdistukset pitävät taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katon niin hyvässä kunnossa, että tiilikatto voi kestää 70 vuotta, ja peltikattokin 50 vuotta. Monessa kerrostalossa, rivitalossa, omakotitalossa ja kesämökissä on huopakatto – kun sitä huolletaan sen erityispiirteet huomioon ottaen, suojaa bitumikatto rakennusta jopa 40 vuotta.

Olipa katto tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto tai huopakatto, pitää se puhdistaa puolen vuoden välein. Samalla on aika tehdä rännien puhdistus, jotta rakennukseen ei syntyisi kosteusvaurioita tukkoon menneiden ja yli äyräidensä tulvivien sadevesikourujen takia.

Jos katolla on sammaleita, on aika tilata katon sammaleenpoisto, ja hilseilevä pinnoite johtaa katon pinnoittamiseen tai katon huoltomaalaamiseen. Näillä eväillä katto pysyy kunnossa, eikä haurastu ennenaikaisesti.

Palvelemme kaikissa kattohuolloissa sekä Kangasniemellä, Joutsassa, Hankasalmella, Hirvensalmella, Mikkelissä, Toivakassa että Pieksämäellä. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös lumenpudotus, minkä avulla rakennuksen pihamaalla on turvallista liikkua koko talven ajan. Joskus lumenpudotusta tarvitaan rakenteiden pelastamiseksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasniemen alueella!