Kattoremontti & Kattotyöt Kangasniemi

Voit tilata kattoremontin ja muut kattotyöt Kangasniemellä meiltä riippumatta siitä, onko kyseessä huopakatto, peltikatto vaiko tiilikatto. On totta, että olemme tehneet erityisen paljon huopakattoremontteja ja muita bitumikattotöitä, mutta loistamme aivan yhtä lailla peltikatto- ja tiilikattotöissäkin. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja pyydä tarjous mistä tahansa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin kattotyöstä, vaikkapa kattoremontista. Uusimme taloyhtiöiden ja pientalojen katot parhaalla hinnalla ja ammattitaidolla.

Katon uusiminen ei tarkoita vain vesi- ja aluskatteen vaihtamista, vaan liutaa erilaisia kattotöitä. Kattorakenteissa voi olla jotain korjattavaa, tai ehkä haluat korottaa kattoa. Lintuverkkojen asentaminen estää pikkulintujen reitin katon alle, minne voidaan tarvittaessa tuoda uusia eristeitä. Huonokuntoiset kattoikkunat ja muut kattotarvikkeet on uusittava. Jos haluat, voi Kattokorjaus-palvelu toteuttaa kattoturvatuotteet peltisepäntyönä.

Kattoremontti kaikkine vaiheineen toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Myös muut kattotyöt tehdään täyden palvelun pakettina. Rahoitusta voi alkaa hakea kotisivujemme kautta, ja yksityisasiakas saa kattotöistä kotitalousvähennystä – tässäpä pari lisää syytä tilata kaikki kattotyöt meiltä niin Kangasniemellä, Joutsassa, Hankasalmella, Hirvensalmella, Mikkelissä, Toivakassa kuin Pieksämäelläkin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasniemen alueella!