Kattohuolto Kangasala

Katon harjaus, kattopesu, lumenpudotus ja katon suojakäsittely ovat hyviä esimerkkejä tekemistämme kattohuolloista Kangasalla. Huollamme kaikenkokoisten taloyhtiöiden katot, sillä henkilönostimien ja nostinkoriautojen avulla pääsemme työskentelemään jopa korkeimpien kerrostalojen katoille. Huollamme ja puhdistamme myös rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien tiilikatot, huopakatot, palahuopakatot, mineriittikatot ja peltikatot.

Roskien poisto katolta on tärkeää, mutta niin on myös kattokaivojen tai sadevesikourujen puhdistaminen. Sade- ja sulamisvedet voivat aiheuttaa ikäviä vaurioita rakennukselle, jos sadevesijärjestelmä ei toimi normaalisti.

Mitä puhtaampana katto pidetään, sitä hitaammin katon suoja- tai maalipinnoite kuluu. Kaksi kertaa vuodessa puhdistettu katto tarvitsee vähemmän myös sammaleentuhokäsittelyjä ja kattopesuja.

Siisti, sammaleeton ja hyvällä pinnoitteella suojattu katto on pitkäikäinen, eikä sitä tarvitse olla koko ajan korjaamassa. Pinnoite suojaa kattoa monilta kemiallisilta ja mekaanisilta rasituksilta. Erityisen tärkeää on muistaa sammaleiden ja ruosteen poisto, sillä niiden takia on moni hyvä katto alkanut vuotaa ja mennyt pilalle. Pyydä tarjous kattohuolloista vaikka heti – palvelemme myös Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasalan alueella!