Kattoremontti & Kattotyöt Kangasala

Kattokorjaus-palvelun tekemä kattoremontti tai muu kattotyö Kangasalla on huippulaadukas. Katon uusiminen tai muu kattotyö toteutetaan pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella, joten uusi katto on jokaista yksityiskohtaa myöten täydellinen kokonaisuus. Meillä on kiinnostusta ja resursseja suorittaa myös taloyhtiöiden kattoremontit, mutta lopputuloksen kannalta ei ole väliä sillä, onko saneerauskohde kerrostalon, rivitalon, omakotitalon vaiko kesämökin katto. Uusi katto tehdään aina yhtä huolella, ja koska hintammekin ovat varsin kilpailukykyiset, on asiakkaalla monta syytä olla tyytyväinen. Muistuttakaamme yksityisasiakkaita kotitalousvähennysmahdollisuudesta, sekä sivujemme kautta haettavissa olevasta kattotöiden rahoituksesta.

Katon uusiminen ei suinkaan ole ainoa palvelumme, vaan teemme laidasta laitaan kaikki huopakattotyöt, peltikattotyöt ja tiilikattotyöt. Huopakattotöistä meillä on erityisen pitkä kokemus, joten Kattokorjaus-palvelu kannattaa muistaa erityisesti kaikissa huopakattotöissä. Huopakattotyö voi olla vaikkapa lintuverkkojen asennus, kattoikkunoiden uusiminen, kattovuodon korjaus tai katon pesu ja puhdistus.

Yksi suosiomme salaisuuksista on varmasti se, että teemme kaikki kattourakat peltisepäntöistä kattokorjauksiin avaimet käteen -periaatteella. Tilaa siis sinäkin vaivattomia ja tasokkaita kattotöitä meiltä – Kangasalan ohella myös Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasalan alueella!