Kattohuolto Kalajoki

Katon harjaus – tai katon puhdistus ilmapuhaltimella, jos kyseessä sattuu olemaan huopakatto – on yksi tärkeimmistä kattohuolloista Kalajoella. Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistus luo pohjan koko taloyhtiön tai pientalon katon kunnolle. Jos katon puhdistukset laiminlyötäisiin, katto ei kuivuisi kunnolla sateiden jälkeen, ja kosteus saisi katon ruostumaan tai sammaloitumaan, haurastumaan ja vuotamaan. Kerrostalon, vapaa-ajan asunnon tai esimerkiksi rivitalon katto voisi kulua loppuun jopa puolta odotettua nopeammin!

Toinen kahdesti vuodessa tarvittu kattohuolto on rännien puhdistus. Vain puhtaat ja ehjät rännit (sekä toimivat salaojat) kuljettavat kaikki ne tuhannet vesilitrat, joita katolta voi yhdessä vuorokaudessa valua, tarpeeksi kauas rakennuksesta.

Usein puhdistettu katto tarvitsee kattopesua ja sammaleenpoistoa harvemmin. Myös pinnoite kuluu hitaammin, kun katto on siisti ja puhdas. Tarvittaessa uusimme tiili- ja huopakaton pinnoitteen, sekä maalaamme peltikaton. Palveluvalikoimaamme kuuluu tietenkin myös lumenpudotus. Pyydä tarjous myös jäänsulatuksesta! Kalajoen ohella saat laadukasta palvelua kattohuoltojen tiimoilta myös Alavieskassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Merijärvellä, Pyhäjoella, Sievissä ja Ylivieskassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kalajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kalajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kalajoen alueella!